Bespaar op je energiekosten, zonder verbouwing

40% van je energiekosten tijdens het douchen komt neer op ca. €150 per jaar bij een gezin met twee kinderen

Goed voor je portemonnee én het milieu

De douche is een van de grootste energieslurpers in huis. In een gemiddeld huishouden gaat 20% van de gasrekening naar het verwarmen van douchewater. Deze warmte wordt slechts enkele seconden gebruikt en verdwijnt dan in het doucheputje. En dat is zonde! Met de douchewarmtewisselaars van Sanura wordt de warmte hergebruikt zonder dat het water wordt gerecycled. Dat zorgt niet alleen voor een aantrekkelijke kostenbesparing, maar verkleint ook de uitstoot van CO2.

Eenvoudig schoon

In het ontwerp van onze producten is veel aandacht besteed aan het onderhoudsgemak. In de meeste gevallen zal het volstaan om de warmtewisselaar eens per week schoon te spoelen met de handdouche. Mocht een grondiger schoonmaakbeurt gewenst zijn, dan zijn onze producten eenvoudig te demonteren en de individuele onderdelen eenvoudig te reinigen.

Vergroot de beschikbaarheid van warm water

Wil je graag een regendouche, maar is je verwarmingsketel daarvoor te klein? In zo’n geval kan een douchewarmtewisselaar van Sanura uitkomst bieden. Omdat per liter douchewater minder warm water wordt gebruikt, kunnen grotere hoeveelheden douchewater worden gebruikt, zonder dat de ketel zwaarder wordt belast. 

Gemakkelijk te installeren zonder verbouwing

Uniek aan de systemen van Sanura is dat deze geplaatst kunnen worden zonder bouw- en breekwerkzaamheden. Onze producten zijn 100% plug en play en daarmee uitermate geschikt voor toepassing in bestaande badkamers. Iedereen kan dus direct besparen!

Luxe uitstraling en duurzame materialen

Dankzij het strakke design zijn onze producten een verrijking voor je badkamer. De verschillende onderdelen kunnen worden geleverd in kleuren die passen bij jouw interieur. Voor zakelijke klanten is het mogelijk om de producten uit te voeren in de bedrijfskleuren en te bedrukken met bedrijfslogo’s. Onze materialen zijn zorgvuldig geselecteerd voor een lange levensduur.