Samenwerking Sanura & Intersell circulaire badkamer

Sommige innovaties versterken elkaar en daarom is het mooi te mogen melden dat de Flatmate vanaf vandaag als optie wordt meegenomen in de circulaire badkamer van Intersell.

Als middelgrote aannemer, actief in Amsterdam, ’t Gooi en omstreken, heeft Intersell duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De door Intersell ontwikkelde circulaire badkamer gebruikt gerecyclede materialen, waardoor zo’n 60% CO2 wordt bespaard ten opzichte van het plaatsen van een reguliere badkamer. Intersell is voortdurend op zoek naar verbetering van het circulaire badkamer concept. Het hergebruiken van warmte van douchewater en zo energie besparen past daar volledig bij.

Met de Sanura Flatmate wordt tot 40% energie bespaard onder de douche, zonder in te leveren op comfort.

 

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons op LinkedIn!

Share this post

Recente berichten

Neem contact op voor meer informatie