Zakelijk

Woningcorporaties

De woningcorporaties zijn al jaren hard aan het werk met het verduurzamen van hun ruim 2,4 miljoen huurwoningen. Voor steeds meer corporaties is duurzaamheid niet een gedwongen doelstelling, maar een integraal onderdeel van hun strategie. Daarbij is het een uitgangspunt dat de rekening voor verduurzaming niet bij de huurders mag komen te liggen. En dat kan! Duurzaamheid levert immers geld op, mits de juiste maatregelen worden gekozen. De korte terugverdientijd van de Sanura Flatmate maakt een financieel voordeel voor zowel corporatie als huurder mogelijk. Daarnaast zorgt de korte installatietijd en het ontbreken van breek- en bouwwerk dat de Flatmate snel kan worden geïmplementeerd, zonder overlast voor de huurders.

Voordelen

Duurzaam – De Flatmate levert een significante CO2 besparing op.

Economisch – In bestaande badkamers is de Flatmate dé douche-wtw met de kortste terugverdientijd.

Snel te implementeren – De Flatmate is binnen 20 minuten aan te sluiten op elke standaard (opbouw)douchekraan.

Overlastvrij – De Flatmate wordt geïnstalleerd zonder te breken en verbouwen.

Zichtbaar – De Flatmate bevordert het duurzaamheidsbewustzijn onder huurders.

Versneld aardgasvrij – De Flatmate ontziet de warmtapwaterinstallatie waardoor aardgasvrij eenvoudiger te realiseren is.

Een greep uit onze klanten:

Overige zakelijke klanten

De Flatmate is zeer geschikt voor uiteenlopende zakelijke toepassingen waaronder hotels, recreatieparken, campings, sport- en finess en bedrijfsdouches. De Flatmate heeft een aantrekkelijke terugverdientijd en kan dankzij de korte installatietijd en het ontbreken van breek- en bouwwerkzaamheden worden geïmplementeerd zonder downtime. Omdat hij kan worden uitgevoerd in bedrijfskleuren en kan worden voorzien van logo’s en tekst, biedt de Flatmate een uitgelezen kans voor het vergroten van het duurzaamheidsbewustzijn onder eindgebruikers. Daarnaast draagt de Flatmate bij aan het halen van de eigen duurzaamheidsdoelstellingen en het verkrijgen van een duurzaamheidslabel zoals BREEAM.

Neem contact op voor meer informatie en prijzen