De Flatmate ontvangt Kiwa verklaring voor rendement

Hoeveel energie kan worden bespaard met een douchewarmtewisselaar hangt af van een aantal factoren, zoals de doucheduur, de volumestromen en de omgevingstemperatuur. Om douchewarmtewisselaars van verschillende fabrikanten met elkaar te kunnen vergelijken, is in de NTA8800 een standaard rendementstest beschreven.

Enkele weken geleden is door certificeringsinstituut Kiwa het rendement van de Sanura Flatmate bepaald op maximaal 42,6%. Hiermee kan de Flatmate zich qua energiebesparing goed meten met andere (horizontale) douchewarmtewisselaars. En dat binnen een constructiehoogte van slechts 5-8 cm én tegen een zeer aantrekkelijke aanschafprijs!

Klik hier voor de Kiwa rendementsverklaring. Binnenkort laten we deze verklaring opnemen in het BCRG register, zodat de energiebesparing van de Flatmate mag worden meegerekend bij het bepalen van het energielabel.

Wil je op de hoogte blijven? Volg ons op LinkedIn!

Share this post

Recente berichten

Neem contact op voor meer informatie