Flatmate genomineerd voor Greenchoice Energieprijs

De eerste dinsdag van september is Duurzame Dinsdag. Een bijzondere dag waarop duurzame ideeën en initiatieven een podium krijgen in politiek Den Haag. Het kabinet neemt op deze dag de Duurzame Dinsdag-koffer in ontvangst met honderden duurzame ideeën en initiatieven uit alle hoeken van onze samenleving. De meest duurzame, innoverende en onderscheidende ideeën en initiatieven maken kans op prijzen en de mogelijkheid om het idee of initiatief een extra impuls te geven.

Voor ideeën die in Nederland de overgang naar 100% groene energie versnellen, is er de Greenchoice Energieprijs. De Flatmate van Sanura is één van de drie genomineerden die kans maken op deze prijs. Een mooie erkenning voor onze eenvoudig te installeren douche-wtw!

Share this post

Recente berichten

Neem contact op voor meer informatie