Sanura en Luxxor starten samenwerking

We zijn blij om onze samenwerking met Luxxor Sustainable Drain Systems aan te mogen kondigen. Luxxor streeft ernaar voor elke douche een verduurzamingsoplossing te bieden. Met de Q-Blue Showersave® en de Hamwells Blue had Luxxor al een stevig assortiment douche-wtw’s in huis voor nieuwbouw en renovaties. Voor de bestaande bouw worden daar nu de eenvoudig te installeren douche-wtw’s van Sanura aan toegevoegd.

 

Naast een ervaren distributeur met een groot netwerk, is Luxxor ook een vooruitstrevend bedrijf dat ernaar streeft om een grote positieve impact te maken. We voelen dat onze missies goed op elkaar aansluiten, en kijken ernaar uit om samen nog veel meer douches te verduurzamen.

Share this post

Recente berichten

Neem contact op voor meer informatie